Kirjoittanut Laura | 5 joulukuun, 2010

Joskus asiat ja ideat rullaavat eteenpäin niin nopeasti, että ei voi kuin hämmästellä. Jokin pieni idea kasvaa hiljaa sisällä, sitä sivutaan keskusteluissa ehkä useiden kuukausienkin aikana, mutta mitään konkreettista ei tapahdu. Ei ole suunnitelmaa tai selkeää kuvaa siitä, mistä oikeastaan on kyse. Sitten joku sanoo oikean lauseen odottamattomassa paikassa, puolivahingossa, ja – pam! – kaikki loksahtaa kohdalleen, yhtäkkiä onkin valtava määrä ideoita ja haaveita ja toteuttamistarmoa. Niin kävi vajaa puolitoistavuotta sitten, kun keksimme idean kotaan muutosta. Ajatuksen ääneen sanomisesta ei kulunut montaa kuukautta muuttoon.

Ja niin kävi myös muutama viikko sitten, kun keksimme ihan uusia juttuja. Lausuimme ääneen haaveita ja ideoita, jotka ovat ehkä hautuneet jo jonkin aikaa. Nyt ne vain yhtäkkiä saivat jonkinlaisen selkeämmän muodon, ja innostuimme valtavasti!  Ajatusten johdattelemana päädyimme muuttamaan talveksi muualle, siis pois saarelta. Nyt on tarkoituksena tehdä töitä, treenata talvipyöräilyä, ja nauttia ystävien seurasta. Saarelle palaillaan sitten taas keväämmällä.

Kotavuotemme on siis lopussa, ja siksi ajattelinkin, että nyt on luonnollinen hetki lopettaa myös tämä blogi. (Alunperinkin ajattelin, että pidän blogia niin kauan, että saan kuvattua kaikki vuodenajat. Mitään sen tarkempaa en ollut suunnitellut.) On ollut todella antoisaa jakaa kokemuksia kotaelämästä teidän kanssa. Jaettu ilo on suurempi ilo! Saattaa olla, että palailen blogimaailmaan uusien suunnitelmiemme myötä, jossain vaiheessa. Ilmoittelen siitä sitten! Tämä blogi jää kuitenkin näkyviin vielä, ja kommentoidakin voi edelleen. Jos muutenkin on jotain kysyttävää tai sanottavaa kotaelämästä tai muuten vain, niin sähköpostiakin voi lähettää osoitteeseen laura (ät) uto.fi. Vastailen mielelläni!


Kommentit

  1. Voi haikeaa Laura! Vaikka siis kivaa että olette innostuneita ja teillä on uusia kiinnostavia suunnitelmia. Mutta kaikesta luopuminen on haikeaa, vaikka se olisi niin pieni asia kuin ystävän pitämä blogi, siltikin, vaikka tietää, että se ystävä jää ja tulee olemaan edelleen. Niin sitä vaan on tunteikas siili 😉 Mukavaa, lämmintä, seurallista ja innostavaa talvea!

    • Juu, luopuminen on haikeaa, mutta toisaalta tietää, että joistain asioista täytyy luopua, jos tahtoo ottaa uusia asioita ”tilalle”…

      Mutta ollaan yhteyksissä! Minä kyllä käyn edelleen vierailemassa Saaripalstallasi! 🙂

  2. Moi, tsemppiä uusiin tuuliin!

    • Kiitoksia, Jarkko! 🙂 Myötätuulia teidän purjehduksille 🙂


Jätä kommentti

Kategoriat